Intrebari frecvente

Pentru a primi o oferta sau pentru a intra in contact cu noi, te invitam sa folosesti formularul dedicat din pagina noastra de Contact. Nici noua nu ne place spam-ul. De aceea nu iti vom trimite publicitate/reclame/etc...

Te vom contacta doar in legatura cu solicitarea ta.

Dezvoltam software de la zero, in domeniul juridic, precum si in alte domenii, in baza unei analize profesionale efectuate impreuna cu clientul. De asemenea te putem ajuta sa iti optimizezi activitatea profesionala. Putem oferi solutii automate RPA(Robotic Process Automation) astfel incat tu sau colaboratorii tai sa puteti efectuata actiuni care aduc valoare, lasand "robotii" sa proceseze actiunile repetitive.
RPA - Robotic Process Automation este o tehnologie care poate configura un software sau un "robot" care sa mimeze sau integreze actiunile umane in interactiunea cu sistemele digitale, pentru a executa un proces de business. Robotii RPA folosesc interfata utilizatorului pentru folosi date si a manipula aplicatii asemeni oamenilor. Robotii interpreteaza, declanseaza raspunsuri si comunica cu alte sisteme pentru a actiona o larga varietate de actiuni repetitive. Ce face un robot mai bine? Un robot RPA nu doarme niciodata si nu face greseli.

Puteti citi mai multe aici.

Lean este o metodologie care porneşte de la definirea valorii pentru client (valoare = „ceea ce clientul este dispus să plătească”). Obiectivul Lean este de a stabiliza toate procesele, pentru a fi capabile de a se desfăşura în flux continuu (respectiv de a se respecta nivelul proiectat de disponibilitate, randament, repetabilitate, calitate, variabilitate, consumuri). În acest scop se urmăreşte reducerea pierderilor şi simplificarea activităţilor care adaugă valoare pentru client. Reducerea pierderilor, fluxul de valoare, flexibilitatea proceselor sunt componentele esenţiale ale organizaţiei Lean, indiferent de domeniul de activitate, fie că este vorba de producţie, servicii (publice, financiare, educaţionale, de sănătate etc.).
Six Sigma este o metodă integrată de îmbunătăţire sistematică a proceselor, prin diminuarea variabilităţii cu ajutorul unor instrumente statistice, dar şi calitative. Se utilizează modelul DMAIC (Definire, Măsurare, Analiză, Îmbunătăţire, Control) pentru a reduce variabilitatea proceselor, prin orientare spre client (pentru a înţelege caracteristicile critice ale produsului sau serviciului oferit) şi prin luarea deciziilor pe baza datelor disponibile şi a faptelor observate.
Lean Six Sigma (LSS) înseamnă îmbinarea avantajelor Lean cu avantajele Six Sigma, fiind o abordare integrată de management pentru îmbunătăţirea continuă a proceselor, care utilizează o combinare a metodologiei Lean de reducere a duratei procesului pe baza eliminării pierderilor cu metodologia Six Sigma de reducere a variabilităţii procesului. Metoda se poate aplica oriunde se înregistrează pierderi pe fluxul proceselor cu date de intrare sau de ieşire variabile în timp.
In acest moment, dezvoltam software pe desktop (Windows), aplicatii Web, precum si aplicatii mobile (Android). Aplicatia ta poate beneficia de toate cele 3 platforme simultan. In functie de nevoile tale, vom efectua impreuna o analiza si te vom ajuta sa alegi solutia care ti se potriveste.
Te putem ajuta in calatoria ta in mediul online incepand de la Achizitia domeniului pana la lansarea site-ului. Chiar daca ai nevoie doar de un site de prezentare, sau vrei sa oferi colaboratorilor tai o experienta online, contacteaza-ne pentru o discutie. In urma identificarii nevoilor tale, vom reveni catre tine cu oferta personalizata.
In functie de specificul activitatii tale, putem face o analiza complexa a proceselor, task-urilor si pierderilor din rutina ta astfel incat sa identificam impreuna ce poate fi optimizat. In urma auditului vei primi un raport detaliat in baza caruia vom putea stabili impreuna strategia de optimizare. Fiecare isi desfasoara activitatea in mod unic, iar pentru a efectua analiza, va fi necesara prezenta noastra la locul desfasurarii activitatii. Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata.