Responsive image

Aplicaţia scanam.ro oferă acces securizat la documentele companiei:
Financiar-contabile, Resurse Umane, Contracte, etc...
Responsive image
Acces securizat

Autentificarea este posibilă doar cu user și parolă, iar documentele pot fi vizualizate doar prin itnermediul adresei de e-mail înregistrate.

Responsive image
Mobilitate

Aplicația este optimizată pentru dispozitivele mobile, astfel încât utilizatorii să poată identifica documentele căutate chiar și atunci când nu sunt la birou.

Responsive image
Salvare în cloud

Documentele sunt stocate în cloud în mod securizat, astfel încât este necesară autentificarea cu adresa de e-mail pentru a vizualiza sau descărca documentele.Responsive image
Căutare rapidă

Căutare rapidă în principalele câmpuri predefinite si căutare locală în rezultatele returnate, atunci cand volumul de documente este foarte mare.

Responsive image
Scalabilitate

Aplicația a fost concepută pentru a suporta un volum de încărcare într-o continuă creștere, atât din perspectiva documentelor indexate cât și din perspectiva utilizatorilor.

Responsive image
Organizare

Utilizatorul cunoaște în timp real numărul de documente procesate, în ce folder și ce cutie se află documentul fizic astfel încât să îl poată accesa rapid.
Responsive imageResponsive image

Ai nevoie de o aplicație similară care să poată fi rapid adaptată nevoilor tale? Poți vedea mai jos imagini ale produsului dezvoltat pentru SCANAMRO SRL.


Nu ezita să ne scrii și hai să discutăm împreună despre soluția cea mai potrivită pentru tine.

Hai să vorbim!