Soluții

Cum funcționează?

Etapa 1 - Ideea

Ai o idee. Sau ai nevoie de ceva care sa te ajute sa lucrezi mai bine, mai repede, cu costuri mai mici si cu resurse mai putine. Vrei sa automatizezi un proces sau pur si simplu vrei sa iti incepi calatoria spre digitalizare.

Etapa 2 - Ne contactezi

Fie că ne contactezi telefonic sau prin e-mail, în funcție de ceea ce îți dorești, revenim către tine cu o soluție, sau stabilim de comun acord o întalnire în care împreună cu tine, facem o analiză în urma căreia să găsim soluții potrivite nevoilor tale. Promitem să avem grijă și de bugetul tău.

Etapa 3 - Întâlnirea

În funcție de complexitatea nevoilor tale, există posibilitatea stabilirii unei întâlniri la sediul tău. Dacă este nevoie să analizăm procesele tale, putem stabili de comun acord, mai multe întâlniri în care să ne uităm efectiv la procesul operațional.

Etapa 4 - Analiza

În funcție de nevoile tale, bugetul stabilit precum și timpul în care îți dorești implementarea soluției, facem o analiză în care vom stabili următorii pași. În urma analizei, încheiem un contract în care menționăm toate aspectele discutate/analizate și ne apucăm de treabă.

Etapa 5 - Dezvoltarea și testarea

Ulterior achitării unui avans de 30%, începem dezvoltarea produsului. Îți punem la dispoziție periodic informații despre stadiul progresului și/sau acces la primele variante. La finalul dezvoltării, stabilim de comun acord perioada de testare, iar apoi implementăm soluția - Go live!

Etapa 6 - Vezi efectele

În funcție de complexitate și nevoile tale, măsurăm împreună efectele produsului implementat pentru o perioadă pe care o stabilim prin contract, sau vezi imediat beneficiile și ne lași un review pozitiv.